stilna oblazinjena sedežna garnitura Pigoli

Podjetje Pigoli iz Mede pri Milanu je že dolga leta prisotno na italijanskem in mednarodnem trgu luksuznega oblazinjenega pohištva. Ponuja visokokakovostne in oblikovno dovršene klasične sedežne garniture in sodobne sedežne garniture ter dodatke.

Luksuzni oblazinjeni kavči, oblazinjeni fotelji in oblazinjene postelje so oblečeni z najkakovostnejšim, zelo trpežnim in stilno dovršenim tekstilom ali usnjem ter okrašeni z dragocenimi dodatki (resice, kristali Swarovski, obrobe ipd). Vse skupaj zagotavlja visoko udobnost, estetsko dovršenost in trajnost izdelka. Za popolnost užitkov pa poskrbijo še barvno in stilsko usklajene okrasne blazine polnjene s perjem ter klubske mizice.

 
 

Vsak sleherni sestavni del oblazinjenih sedežnih garnitur izdelajo obrtniški mojstri po dovršenih in preverjenih obrtniških postopkih. Struktura je izdelana iz najkakovostnejšega masivnega lesa, vzmeti so jeklene, vpete z izjemno močnimi in vzdržljivimi prepletenimi jermeni, struktura je prevlečena s poliuretanom z različnimi trdotami, vse pa je zaključeno z blazinami iz stoprocentnega bombaža ter polnjenimi z naravnim perjem. Blazine imajo mnogo prekatov, tako da trajno ohranjajo obliko, trdoto in udobje.

Kavči, fotelji in postelje so oblečenu z najkakovostnejšim, trajnim in stilno dovršenim tekstilom ali usnjem ter okrašene z dragocenimi dodatki (resice, Swarovski kristali, obrobe ipd). Vse skupaj zagotavlja visoko udobnost , estetsko dovršenost in trajnost izdelka. Za popolnost užitkov pa poskrbijo še barvno in stilsko usklajene okrasne blazine, polnjene z naravnim perjem ter klubske mizice.

Profesionalnost in visoka kakovost izdelkov omogočata podjetju Pigoli ugoditi željam tudi najzahtevnejših kupcev, obenem pa jim omogočata opremljati tudi velike objekte, kot so hoteli, klubi, prestižni lokali in podobno. Pigoli spoštuje vse kakovostne in varnostne standarde ter predpise tipične pri opremljanju takšnih lokalov. Zato pri izdelavi postelj, kavčev in foteljev uporablja negorljive materiale in tekstil, kar pa v nobenem primeru ne naje elegance, kakovosti in udobnosti njihovih luksuznih izdelkov.