klasična luksuzna jedilnica z intarzijami CeppiStyleCeppi Style je znana in priznana blagovna znamka, ki prinaša bogate kolekcije klasičnega luksuznega pohištva in na novo povedanega stilnega pohištva, pa tudi prestižno sodobno pohištvo in pohištveno opremo za vse prostore vašega doma. Kakovost in estetska dovršenost je rezultat bogatih 35 letnih izkušenj ter seveda vrhunske usposobljenosti njihovih oblikovalcev in obrtniških mojstrov. Ceppi Style se navsezadnje nahaja v samem osrčju pokrajine Brianza, kjer že nekaj stoletij z uspehom gojijo pohištveno tradicijo.

Ceppi Style za izdelavo pohištva uporablja vrsto kakovostnih lesov, od klasičnih javorja, oreha, češnje in lipe pa vse do prestižnih in dragocenih korenin olivnega jesena, rožnega lesa (palisander), oreha, mahagonija pa vse do belega javorja, biserovine in medeninastih vložkov za najbolj prestižne intarzije. Pri dekoraciji uporablja tudi tehniko zlatenja ali srebrenja z lističi. Za sedežne garniture pa uporablja najkakovstnejše tkanine in usnje. Podjetje pohištvo izdela po meri ter ga prilagodi vašim potrebam in vašim željam. Zaradi ročne izdelave in prilagajanja željam stranke so vsi izdelki pravzaprav unikatne umetnine.

 
 

Kadar se odločate za klasično ali "sodobno" stilno pohištvo, je Ceppi Style vsekakor prava izbira. Za podjetje sta namreč v ospredju vedno visoka kakovost in zadovoljna stranka. Slednja pa jim predstavlja zmago, ki jih vedno znova spodbudi k lastnem stalnem razvoju in inovativnosti.
 
Podjetje Ceppi Style je zaradi lastnega stalnega razvoja danes sposobno proizvajati visokokakovostno klasično in prestižno pohištvo, pri tem pa spoštovati tako klasične kot tudi sodobne oblikovalske usmeritve ter poleg klasičnih postopkov ročne izdelave uporabljati tudi vse nove in napredne tehnike obdelave in priprave masivnega lesa, intarzij in vezanih plošč. Dejstva, da podjetje Ceppi Style vse pogosteje najemajo tudi za delo na velikih projektih notranje opreme (Contract), da je opremil o že vrsto tudi najprestižnejših palač in domov vse povsod po svetu, ter da je s svojo izvozno usmeritvijo in razvejano prodajno mrežo prisotno na mnogih svetovnih trgih, so le dodatna dokazila, da gre za res eno izmed najboljših podjetij na področju obrtniške proizvodnje pohištva.

 

Save