sodobna luksuzna kuhinja BrummelKadar želite sodobno, oblikovno dovršeno, visokokakovostno ter posebno in edinstveno kuhinjo, potem so izdelki italijanskega proizvajalca Brummel pravi za vas. Prepletanje vrhunske tehnologije, modernega in drznega italijanskega dizajna, sodobne ekološke osveščenosti ter na drugi strani klasičnih in izrazno bogatih oblikovnih elementov beneške kulture in stoletne mizarsko obrtniške tradicije, se čuti v slehernem detajlu teh vrhunskih izdelkov.

Ker pa je oblikovanju, izdelovanju, dekorativnim dodatkom ter uporabljenim materialom in tehnologiji posvečena največja pozornost, luksuzne kuhinje in ostalo pohištvo Brummel nikoli slepo ne sledijo trenutnim modnim zapovedim temveč ponujajo brezčasno eklektično sodobnost. Imeti prestižno kuhinjo Brummel v svojem domu je zato vedno in znova prav posebno čustveno doživetje, vsekakor pa bo pri gostih vedno prisotno navdušenje in »UAU« efekt.

 
 

 

Glavni izdelek podjetja so vsekakor kuhinje. Izhaja namreč iz bivanjske filozofije, ki jo imamo v sebi pravzaprav mnogi: da je kuhinja center našega vsakdana, je prostor strasti, je prostor ustvarjanja in uživanja ob hrani, je prostor srečevanja z družino in prijatelji. In ker je v sodobnih domovih kuhinja pogosto odprta k ostalim prostorom, Brummel ponuja koncept celovitega opremljanja (Total Living).

pohištvo BrummelIzrazni in oblikovni elementi kuhinje, se tako nadaljujejo v jedilnico, dnevni prostor, sprejemnico, spalnico ali kopalnico. Nič ni prepuščeno naključju, saj so kolekcije oplemenitene s stoli, sedežnimi garniturami, svetili, preprogami, dekorativnimi predmeti, celo kozarci, krožniki in priborom. Podjetje je svojo pot začelo že leta 1982 ko je ustanovitelj Francesco Stragliotto začel uresničevati svojo vizijo sodobnih kuhinj. Ustvaril je dinamično in inovativno podjetje, ki vedno išče ekskluzivne, eklektične in nadvse funkcionalne bivanjske rešitve. Sposobnost združevati klasični dizajn s sodobnim, znati prisluhniti zahtevam sodobnega bivanja ter ponuditi vrhunske in tehnološko napredne izdelke so tiste odlike, ki so Brummel prinesle svetovno prepoznavnost. Njihove izdelke lahko srečate v najlepših domovih Pariza, New Yorka, Benetk pa vse do Dubaja, Bakuja, Bombaja in Šanghaja.

Kljub temu pa zaradi želje po vrhunski kakovosti in zadovoljevanju slehernim željam svojih kupcev, Brummel ostaja zvest svojim konceptom in še danes vse svoje izdelke izdela sam butično za znanega kupca. Poleg tega sodeluje s partnerji pri razvoju različnih tehnoloških komponent (avtomatizmi, okovja, osvetljava, ...), ki jih nato ekskluzivno vgrajuje v svoje vrhunske izdelke. Vsak izdelke Brummel je zato 100% Made in Italy.

Pri tem ne gre zanemariti tudi skrb za naravo, saj Brummel uporabljajo le masivne lesove, lake na vodni osnovi, vgrajuje energetsko varčne električne elemente in sisteme, vse lesne odpadke pa uporabi za lastno ogrevanje in proizvodnji proces po postopku z minimalnimi izpusti. Če torej želite v vašem domu vsak dan uživati v ekskluzivni, sodobno oblikovani in visoko kakovostni kuhinji, is morda stilno usklajeno urediti jedilnico, dnevni prostor, vhodno vežo, ... potem je Brummel za vas vsekakor odlična izbira.