luksuzna kuhinja Bamax

Podjetje Bamax je svojo zgodbo začelo pred štiridesetimi leti v Italijanskem kraju Asolo, ki so go mnogi poimenovali kot biser pokrajine Veneto. Poleg naravnih lepot so namreč v teh krajih nastale mnoge obrtniške delavnice, kjer so mizarski mojstri ustvarjali prave pohištvene umetnine iz lesa pri tem pa se naslanjali na tradicijo ter bogato kulturno dediščino tega kraja.

Bamax ponuja bogato izbiro edinstvenih vrhunskih klasičnih stilnih kuhinj in sodobnih kuhinj, dnevnih prostorov, spalnic, jedilnic ... pravzaprav vam lahko v celoti opremi notranjost vašega doma saj ponuja bogate in celovite kolekcije siltnega pohištva, luksuznega pohištva ter sodobnega pohištva. Ponuja pa tudi celostne rešitve za hotele, poslovne prostore, butične trgovine in gostinske lokale.

 
 

 

Pri Bamaxu se pri izdelavi svojega pohištva tudi danes močno naslanjajo na pohištveno izročilo. Sodelujejo z mizarskimi mojstri in strokovnjaki za barvanje, uporabljajo naravna zemeljska barvila na vodni bazi, uporabljajo le masivne lesove ter najbolj prefinjene dodatne materiale v želji, da je vsak izdelek visoko kakovosten in ima dolgo življenjsko dobo. Znova in znova pa prisluhnejo tudi željam kupcev, modernim oblikovalskim trendom ter seveda bivanjskim zahtevam sodobnega človeka ter svoji že tako bogati ponudbi dodajajo nove kolekcije. Pri vseh pa vedno zasledujejo cilj: združiti brezčasni čar tradicije s sodobnimi oblikovalskimi koncepti.

To pa se odraža tudi v proizvodnem procesu v podjetju. Gre namreč za visoko tehnološko podjetje za proizvodnjo pohištva po meri, ki na vsakem koraku zasleduje produkcijskim, organizacijskim in kakovostnim zahtevam. Uporablja sodobne numerično kontrolirane stroje in sodobne proizvodne procese. Je močno EKO osveščeno: uporablja le naravi prijazne materiale ter poskrbi za skoraj nično emisijo odpadkov in škodljivih izpustov saj uporablja lastne čistilne naprave.

Obenem podjetje BAMAX zaposluje več kot 100 mizarskih mojstrov, rezbarjev, strokovnjakov za barvanje kot tudi strokovnjakov za kontrolo kakovosti, logistiko, načrtovanje. Sleherni izdelek podjetja Bamax je namreč tudi ročno obdelan in dokončan, kar mu prinaša visoko kakovost, edinstveni značaj in mu vdahne dušo.