luksuzna pisarna Ala MobiliPodjetje ALA mobili d'arte je eno izmed tistih podjetij, ki se pri svojih izdelkih dejansko in močno naslanja na stile preteklega časa. V svoji ponudbi ima pestro kolekcijo izdelkov za dom, poslovne prostore in hotele predvsem v stilih Ludvik 15, Imperij in Boulle.

Slednji nosi ime po André Charles Boulle, znanemu in slavnemu izdelovalcu pohištva, ki je deloval na dvoru Ludvika 14. Značilno za to pohištvo so dragocene intarzije, kjer se prepletajo dragoceni lesovi in kovine, kot so medenina, zlato ali srebro.

Podjetje vse stilno pohištvo in luksuzno pohištvo izdela ročno iz različnih najkvalitetnejših lesov bukve, hrasta in mahagonija. Izurjeni obrtniški mojstri pohištvo okrasijo z intarzijami izdelanimi iz palisandra in orehovine ter korenin oreha, bresta in mirte. Dodatno vrednost pohištvu prinašajo tudi po obrtniških postopkih izdelani odlitki iz brona in pozlate.

Alini izdelki so plod tradicije, dolgoletnih izkušenj obrtniških mojstrov ter strasti, ki je potrebna pri načrtovanju in izdelavi takšnega pohištva. Vse to podjetje vnaša tudi v izdelke, ki jih izdela po naročilu za hotele, poslovne prostore, restavracije in podobno.