vrtno pohištvo Samuel Mazza

Nekateri predmeti so tesno povezani z dinamiko našega vsakdana. Spominjajo nas na dragocene, razburljive, čustvene ... trenutke v naših življenjih. Pogosto ravno ob vrtnem pohištvu podoživljamo tiste dogodke, ki  prinašajo radost in veselje. Prevzame nas občutek neskončne svobode ter bega pred ponorelim svetom. V spomin nam prikliče vesele in razposajene igre na prostem, lepe in tople noči ob opazovanju zvezd, prijetne trenutke s parterjem in z otroci, pa tudi oddaljene počitniške kraje, druženje s prijatelji,  poletne vonjave in zvoke narave, opoldanske počitke v senci dreves, dobre knjige.

Podjetje DFN se pri oblikovanju svojih vrtnih sedežnih garnitur, vrtnih jedilnih miz, vrtnih kuhinj in drugega vrtnega pohištva popolnoma zaveda pomena življenja na prostem. Ravno zato v svojih kolekcijah Samuele Mazza (poimenovana po oblikovalcu te kolekcije) ter Dolcefarniente ponuja izključno visoko kakovostno in vrhunsko oblikovano sodobno vrtno pohištvo in klasično vrtno pohištvo.

 
 

 

Podjetje izdelke ponuja v okviru dveh kolekcij:

  • v kolekciji Samuele Mazza prinašajo prefinjene podrobnosti, eleganco in udobje. Izdelki so namenjeni tistim, ki jim je všeč glamur z jasnimi elementi klasike. Umetniški dizajn je v popolni harmoniji z sodobno funkcionalnostjo. Kolekcija prinaša popolnoma nov koncept zunanjega opremljanja, saj prinaša stilno usklajeno pohištvo, vaze, svetilke, blazine, senčnike ... Izdelki so lahko iz sintetičnega ratana, železa kot tudi iz naravnih materialov.
  • Kolekcija Dolcefarniente se naslanja na 30 letne izkušnje na področju sodobnega zunanjega pohištva . Prinaša visokokakovostne, privlačne, brezčasne sodobno oblikovane izdelke. Primerni so za mnoge ambiente in so nadvse funkcionalni. Lahko so izdelani iz sintetičnega ratana ali iz naravnega materiala (ratan, protje).

Podjetje izdelke za na prosto izdeluje iz ustrezno obdelanega železa ter iz visokokakovostnih sintetičnih vlaken (umetni ratan) in tkanin. Tako je zagotovljena obstojnost na UV žarke ter na slano in klorirano vodo. Izdelki so vodo odbojni, neobčutljivi na madeže in plesni. Lahko jih imate zunaj ob vseh vremenskih razmerah, enostavni so za vzdrževanje, saj se jih pere kar z vodo.

Izdelke, ki se ne izpostavlja dežju in ekstremnim vremenskim razmeram, podjetje izdelujejo tudi iz naravnih materialov kot so ratan in protje. Za blazine uporabljene naravne tkanine. Ti izdelki so primerni predvsem za opremljanje notranjih oziroma pokritih prostorov.