sodobna luksuzna kuhinja BizzottoStrokovnost obrtniških mojstrov in strast do izdelave kakovostnega in oblikovno dovršenega pohištva sta tista elementa, ki sta pred več kot 40imi leti botrovala nastanku podjetje Bizzotto. Harmonično prepletanje sodobnega dizajna in klasičnih elementov iz bogate pohištvene tradicije ter uporaba najkakovostnejših materialov pa so tisto, kar dandanes blagovno znamka Bizzotto naredijo sinonim za vrhunsko sodobno pohištvo, luksuzno pohištvo in stilno pohištvo »made in Italy«.

Bizzotto svoje izdelke združuje v več pohištvenih kolekcij (Sidney, Diamond, Maori, Pandora, Iris, Happy, Rebecca, Montmartre, Taormina, Precious, First). Vsaki pohištveni kolekciji so skupni bodisi tipični oblikovni elementi kot tudi uporabljeni materiali. Vsaka kolekcija ponuja različne omare, sedežne garniture, mize, opažno pohištvo, stole, postelje, svetila.... V okviru nekaterih pa podjetje ponuja tudi vrhunske kuhinje z vsemi možnimi elementi in konfiguracijami. Če se kuhinja, jedilnica in dnevni prostor nahajajo v istem prostoru, celovitost kolekcij ponuja odlično priložnost za vizualno harmonično in sodobno opremljanje ter seveda prijetno bivanje.

 
 

 

Podjetje se nahaja v bližini Bassana del Grappa v Italiji, sicer v pokrajini znani po večstoletni pohištveni tradiciji. Je tipično družinsko podjetje, kjer že tretja generacija družine Bizzotto, z enako strastjo in željo po najboljšem, soustvarja vrhunske pohištvene kolekcije. K visoki kakovosti izdelkov pripomore tudi odlična organiziranost vseh proizvodnih procesov od načrtovanja, preko izdelave pa vse do dostave. Poleg vseh zaposlenih imajo tudi vsi družinski člani jasno opredeljeno vlogo znotraj podjetja. Tako je podjetja vrhunsko tako po kakovosti svojih izdelkov kot tudi po lastni poslovni organiziranosti.

Ni odveč dodati, da pri Bizzotto sleherni kos pohištva izdelajo po naročilu za znano stranko. To pa pomeni 100% prilagajanje željam ter potrebam tako glede barve, oblike kot tudi detajlov in dekoracij. Podjetje v zadnjih letih vse bolj zasleduje tudi koncept »projekt na ključ«; to je, da za stranko opremi celotno domovanje, poslovne prostore, hotele, restavracije pa tudi javne institucije. Poleg pohištva zato ponuja tudi izdelavo tal, opažnih sten, stropov, stopnic, vrat, hotelskih recepcijskih pultov, gostinskih pultov .... Tak pristop vedno pripelje do vrhunsko oblikovanih in opremljenih ambientov, ki zagotavljajo močno čustveno izkušnjo, in seveda tudi tokrat nadvse prijetno bivanje.