sodobna luksuzna kuhinja BizzottoSavio Firmino ponuja vrhunsko, na novo in sodobno oblikovano, "stilno" pohištvo: stilne dnevne prostore, stilne jedilnice, stilne pisarne, stilne kopalnice, stilne spalnice, otroške sobe. V zadnjih letih pa je ponudbo obogatel še s stilnimi kuhinjami, sobami za domači teater in bilijardi. Svojo zgodbo je podjetje začelo že leta 1941 v mestni četrti Santo Spirito v Firencah in jo še vedno uspešno nadaljuje.

Še več, blagovna znamka Savio Firmino je danes znana po celem svetu in njihovi ročno rezljani in krašeni izdelki se uvrščajo v sam vrh sodobnega stilnega pohištva "Made in Italy". Poleg pohištva za dom in privatne vile je Savio Firmino tudi pomemben ponudnik celovite pohištvene opreme za hotele, klube, kinematografe, gledališča, trgovine in podobno.

 
 

 

Obrtniške tehnike ročne izdelave stilnega pohištva so se prenašala iz roda v rod in so pri Saviu Firminu tudi danes temelj za izdelavo njihovih ekskluzivnih izdelkov. S skrbnim in natančnim rezljanjem in krašenjem, z dodelanimi postopki barvanja in ročnega zaključevanja izdelkov, z uporabo najkakovostnejših naravnih materialov, mojstri izdelajo takšne kose pohištva, ki so že prave umetnine. Ti živo pričajo o visoki kakovostni in umetniškem nivoju, ki so ju ti mojstri dosegli. A da ne bo pomote: Savio Firmino ne izdeluje klasičnega stilnega pohištva temveč na novo in sodobno oblikovano "stilno" pohištvo, ki pa se seveda odkrito spogleduje z bogato pohištveno tradicijo Toskane.

Izbrati Savio Firmino vsekakor pomeni v dom pripeljati najboljše ter najbolj prestižne pohištvene izdelke z močnim estetskim in čustvenim nabojem.