Svetila iz muranskega stekla ARTE DI MURANOLeta 1986 je takrat mlad podjetnik Alfonso Morgillo združil svojo ljubezen do Muranskega stekla s svojo podjetniško žilico ter ustanovil podjetje Arte di Murano. Podjetje je danes zaradi svojih vrhunskih izdelkov iz Muranskega stekla znano po celem svetu, še vedno pa ga na njegovi uspešni poti vodi in skrbi za njegovo stalno rast ravno ustanovitelj.

Skozi vsa ta leta se je v podjetju več sto letno tradicijo Muranskega stekla nadgrajevalo in plemenitilo. Stalne raziskave na področju obdelave stekla, izvirnost, ustvarjalnost, unikatnost ter navsezadnje profesioanlna poslovna strategija, da se željam strank prisluhne in ugodi, je dodatno pripomoglo k prestižu in prepoznavnosti te blagovne znamke.

Podjetje ponuja zelo široko paleto vrhunskih in unikatnih izdelkov iz Muranskega stekla: klasična in sodobna svetila, klasične in sodobne dekorativne predmete, nakit, ogledala in bonboniere ... Vsi so izdelani izključno ročno v Italiji in skupaj tvorijo bogat in eklektičen katalog podjetje Arte di Murano.

 

 

Danes je podjetje v stalni rasti in je zelo prepoznavno po celem svetu. K temu pripomore tudi stalna prisotnost na vseh pomembnejših svetovnih sejmih ter zaradi močne prodajne mreže (Za slovenijo in Hrvaško prosim kontaktirajte nas). Ustvariti visokokakovstni izdelek, ga prilagoditi željam in potrebam posameznega kupca, pri tem uporabiti vse svoje izkušnje in tradicijo, obenem pa še eksperimentirati in ponujati stalno nekaj novega ... je le nekaj odlik, ki jih lahko pripišemo podjetju Arte di Murano. In velja poudariti, vsak njihob ročni izdelek iz Muranskega stekla je unikaten, dragocen in zagotovo Made in Italy.